ZKTeco TRFACE 200 Yüz Tanıma Terminali

İLKE ZAMAN ZKTeco Traface 200 bireyleri belirlemek ve kimliğini doğrulamak için kullanılan biometrik bir çok yöntemlerden biridir.Personel devam kontrol sistemlerinde önceden kullanılan kart basma saatlerinde kişiler birbirlerinin kartlarını rahatlıkla kullanabilmektedirler. Ayrıca kart sürekli biten bozulan kaybolan unutulan bir materyal olduğu için teknolojinin gelişmesiyle parmak izi okuyucular icat edilmiştir.Parmak İzi Okuyucu cihazlarda temasa dayalı olduğu için Yüz Tanıma Sistemi personel devam kontrol, kapı açma sistemlerinde, turnike geçiş sistemlerinde, yemekhane geçiş sistemlerinde ve üye takip sistemlerinde kullanılmaktadır.

Renkli TFT ekran, 400 Yüz tanıma,

80.000 log kapasitesi, TCP/IP bağlantı,

USB ile veri çekme, Linux işletim sistemi

Kapı açma özelliği bulunmamaktadır

Ürün Detayı

ZKTeco TRFACE 200 Yüz Tanıma Terminali
Yüz Tanıma Kapasitesi : 400

Log Kapasitesi : 80.000
Ekran : 2.8-inch TFT EKRAN
İletişim Portalı : TCP / IP / , USB

TR FACE 200 yüz tanıma terminali; yüz tanıma geçişi ile  iç mekanlara uygun olarak kullanılmaktadır. 400 yüz tanıma kapasitesine sahip okuyucunun log kapasitesi 80.000 dir.
Kullanıcılar verileri TCP/IP bağlantısı ile kolayca yazılım ile yönetebilirler ve USB bağlantısı ile tüm 80.000 log hareketi kolayca cihazdan alınabilir. TCP / IP iletişim portalı ile doğrudan haberleşen okuyucudan tüm log bilgileri, giriş çıkış bilgisi, kişi bazlı yetkilendirme, günlük, haftalık, aylık gibi tüm raporlar yazılım ile alınabilmektedir. 2.8 inç dokunmatik ekranı olan TR FACE 200 yüz tanıma terminalinde yüz ile giriş yapıldığında ; eğer kaydedilmişse kişi ismi gibi bilgiler görünmektedir.

Dahili buzzer özelliği ile gerçekleştirilen her işlemde sesli uyarı verir .Bu özellikler ile TR FACE 200 yüz tanıma terminali sadece küçük iş yerleri , evler, apartmanlar, site yönetimi için değil, aynı zamanda fabrikalar , depolar, labaratuarlar, bankalar, cezaevleri gibi ticari ve endüstriyel uygulamalar için de geçiş kontrolleri için ideal bir üründür.

İlgili Aramalar: göz tanıma, göz tanıma sistemi, göz tanıma sistemleri, göz taraması, göz tarama sistemleri, göz tanıma cihazı, iris tanıma, iris tanıma sistemi, iris tanıma sistemleri, iris tanıma fiyatları, göz tanıması nasıl yapılır, göz tanıma güvenli midir, iris tanıma sistemi güvenilir midir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now ButtonBizi Arayın
WhatsApp WhatsApp